Filip Chudý Krimi

Dopravná nehoda v Považskej: Policajti žiadajú o pomoc, FOTO

Policajti z Považskej Bystrice žiadajú občanov o pomoc pri objasňovaní dopravnej nehody v našom meste. Máte o nej informácie?

Ilustračný obrázok k článku Dopravná nehoda v Považskej: Policajti žiadajú o pomoc, FOTO
4
Galéria
Zdroj: KR PZ v Trenčíne

Policajti Okresného dopravného inšpektorátu z Považskej Bystrice vykonávajú objasňovanie dopravnej nehody, ktorá sa stala dňa 8. novembra 2016 v čase cca o 16:45 na priechode pre chodcov na sídlisku Hliny v Považskej Bystrici. Informoval o tom Pavol Kudlička, hovorca KR PZ v Trenčíne.

„K dopravnej nehode došlo v spomínanom čase na priechode pre chodcov vedúcom cez cestu II/517 na sídlisku Hliny v Považskej Bystrici pri budove firmy Hant, medzi osobným autom a chodkyňou,“ prezradil policajný hovorca.

Ako ďalej uviedol, dopravní policajti z Považskej Bystrice hľadajú svedkov uvedenej dopravnej nehody a najmä vodiča osobného auta, ktorý pred priechodom zastavil v čase dopravnej nehody v smere od Rajca. „Svedkovia, ktorí by mohli poskytnúť akékoľvek informácie vedúce k objasneniu uvedenej dopravnej nehody kontaktujte políciu na známom telefónom čísle 158,“ doplnil Kudlička.

Nehoda v Považskej Bystrici: Muži zákona hľadajú jej svedkov
4
Galéria
Zdroj: KR PZ v Trenčíne

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Považskej Bystrice a okolia

Môže vás zaujímať:

Policajti zaistili množstvo drog: Obvinili troch mužov (32, 44, 41) v našom okrese, FOTO

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM