Filip Chudý Kultúra

Ďalší víkend pred nami: 10 zaujímavých podujatí v Považskej Bystrici a okolí

Ani chladnejšie počasie nemusí znížiť stupeň zábavy. V našom meste a jeho okolí sú pripravené ďalšie zaujímavé akcie.

Ilustračný obrázok k článku Ďalší víkend pred nami: 10 zaujímavých podujatí v Považskej Bystrici a okolí
Zdroj: TASR

Sedem statočných

7. októbra o 18:30, kino Mier

Režisér Antoine Fuqua prináša na plátna kín vlastnú modernú víziu klasického príbehu siedmich statočných. Mestečko Rose Creek neustále ohrozuje banda lotrov bezohľadného priemyselníka Bartholomewa Bogua, ktorý sa v honbe za ziskom nezastaví pred ničím. Zúfalí obyvatelia pod vedením Emmy Cullenovej sa rozhodnú požiadať o pomoc siedmich mužov, pre ktorých rovnako ako pre Bogua nijaké zákony neplatia.

True HIP HOP

7. októbra, Subway Club

Aj tento mesiac sa odohrá ďalšia z hip-hop party pod menom True HIP- HOP a už tradične sa bude o zábavu starať KREATIV.

Life flight club 2016

7. októbra, LIFE music club

Je pripravený nočný prelet cez najväčšie party destinácie. DJ Krupko zahrá najväčšie letné hity a vy možno takto zabudnete, že je už chladný október.

Hokejbal: Považská Bystrica – Diaková

8. októbra o 13:00, hokejbalové ihrisko

Považskobystrickí hokejbalisti aktuálne okupujú druhé miesto v tabuľke, no ak si ho chcú udržať, mali by poslednú Diakovú poraziť.

Pirko

8. októbra o 18:30, kino Mier

Príbeh o sile, ktorá sa zrodila z ničoho. Film o veciach, ktoré sú v našej spoločnosti tabu. Pozrite si slovensko-českú drámu s obľúbeným Bolkom Polívkom.

Kapustové hlúbové hody

8. a 9. októbra, Malé Lednice

V sobotu o 21:00 tanečná zábava pri kapustnici s hudobnou skupinou Borovienka z Lančára v kultúrnom dome a v nedeľu okrem ranného poďakovania za úrodu od 14:30 aj bohatý kultúrny program opäť v kultúrnom dome, kde vystúpia tri miestne skupiny.

Zlatá rybka

9. októbra o 16:00, kino Mier

Bábkovo-činoherné predstavenie na motívy klasickej ruskej ľudovej rozprávky. Zlatá rybka prináša poučenie o tom, že lakomosť a chamtivosť sa nevypláca. Rozprávka je obohatená nielen o etnologické prvky, ale aj o interaktivitu či autorskú hudbu s pesničkami.

Café society

9. októbra o 18:30, kino Mier

Bobby pochádza z Bronxu. Žije so stále sa hašteriacimi rodičmi a bratom Benom, ktorý ako čistokrvný amorálny gangster zastáva názor, že každý problém sa dá vyriešiť hrubou silou. Bobbymu je jasné, že potrebuje zmeniť prostredie. Americký film na nedeľný podvečer.

Milan Belás: Knihy a informačné brožúry o Považskej Bystrici

Kino Mier

Výstava pri príležitosti 70. výročia udelenia štatútu mesta potrvá v kine Mier až do 16. októbra. Pozrieť si ju môžete každý deň takto: v pondelok až piatok od 8:00 do 16:00, v stredu dokonca až do 18:00, v sobotu a v nedeľu v čase podujatí v priestoroch kina Mier.

Marek Loduha: Slovensko na fotkách

Kino Mier

Ide o výstavu výstava horskej fotografie, ktorá potrvá až do 23. októbra. Pozrieť si ju môžete každý deň takto: v pondelok až piatok od 8:00 do 16:00, v stredu dokonca až do 18:00, v sobotu a v nedeľu v čase podujatí v priestoroch kina Mier.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Považskej Bystrice a okolia

Môže vás zaujímať:

Považskobystrické mamičky vychádzajú do ulíc: Chystá sa niečo veľké!

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM