Futbal

Ďalší prestížny derby zápas: Považská Bystrica nastúpi v Šebešťanovej

Futbalisti Považskej Bystrice odohrali v ostatných dvoch týždňoch dva derby zápasy. No tým sa prestížne stretnutia v tejto sezóne nekončia. Už v nedeľu totiž hrajú na pôde ďalšej mestskej časti.

Ilustračný obrázok k článku Ďalší prestížny derby zápas: Považská Bystrica nastúpi v Šebešťanovej
Zdroj: Dnes24.sk

Žreb miestnej 7. ligy sa s futbalistami Považskej Bystrice zaujímavo pohral, pretože im v troch kolách za sebou pripravil tri mestské derby, posledné z tejto série už v nedeľu od 16:00 v Šebešťanovej, ktorá tiež patrí administratívne pod naše mesto.

Potom, ako považskobystrickí futbalisti porazili doma Podmanín 4:0 a následne vyhrali v Podvaží 1:0, chcú teraz vyhrať aj v Šebešťanovej a ovládnuť tak aj tretie prestížne mestské derby za sebou.

Po víťazstve v Podvaží sa Považskobystričania dostali na druhé miesto tabuľky pred Visolaje, no na vedúce mužstvo súťaže z Podmanína stále strácajú šesť bodov. A hoci Považská Bystrica ťahá sériu 13 zápasov bez prehry, musí aj naďalej vyhrávať, inak môže na postup zabudnúť. V Šebešťanovej na ňu čaká ďalší motivovaný súper, ktorý jej chce postupový plán prekaziť.

Môže vás zaujímať:

Športový sviatok je tu: Futbalistov čaká ďalšie mestské derby

Považská Bystrica dala Podmanínu štvorku: Derby sa hralo v skvelej atmosfére

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM