Filip Chudý Rôzne

Cesty v Považskej sa opravujú: Ktorá z nich bude kvôli tomu úplne uzavretá?

Na jednej považskobystrickej ceste budú kvôli jej obnove aj úplné uzávierky. Kde a kedy sa tak stane?

Ilustračný obrázok k článku Cesty v Považskej sa opravujú: Ktorá z nich bude kvôli tomu úplne uzavretá?
Zdroj: TASR

Po zime v našom meste v súčasnosti prebieha vyspravenie komunikácií. Ako uviedla považskobystrická hovorkyňa Iveta Kováčiková, hlboké a skupinové výtlky sa opravujú zarezaním a položením nového asfaltobetónového krytu, podľa stupňa poškodenia sa rieši aj podložie. Výtlky menšieho charakteru a rôzne trhliny sa vyspravujú tryskovou metódou Turbo. Najviac poškodené komunikácie sa opravujú položením súvislého asfaltobetónového povrchu v rámci rekonštrukcií miestnych komunikácií.

Obnova cesty na Dráhy si dokonca vyžiada aj dopravné obmedzenia, o čom informovalo na svojom facebookom profile Mesto Považská Bystrica. „Minulý rok mesto začalo s obnovou komunikácie na Lúčky. Tá bola jednou z priorít výboru mestskej časti Lány. V súčasnosti sa pracuje na jej druhej etape smerom na Dráhy, ktorá si vyžiada aj určité dopravné obmedzenia,“ znie oznam mesta.

To ďalej uviedlo, že v pondelok 5. júna bude vykonaná čiastočná uzávierka miestnej komunikácie, v utorok 6. a v stredu 7. júna bude úplne uzavretá od 8:00 do 18:00.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Považskej Bystrice a okolia

Môže vás zaujímať:

Dočká sa známy park v Považskej veľkej zmeny? Rokuje sa o výmene pozemkov! FOTO

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM