Filip Chudý Kultúra

Bohatý program v novom týždni: TOP 10 akcií v Považskej Bystrici

Nový pracovný týždeň v našom meste spríjemní aj rôznorodý program. Aké podujatia môžete počas neho navštíviť?

Ilustračný obrázok k článku Bohatý program v novom týždni: TOP 10 akcií v Považskej Bystrici
Zdroj: Barbora Talačová

Zväčšenina

21. novembra o 18:30, kino Mier

Hlavným hrdinom príbehu je módny fotograf Thomas – bohatý, úspešný a sebavedomý. Jedného dňa ide bezcieľne do opusteného parku a v ňom fotí bez konkrétneho zámeru, až sa do jeho zreteľa dostane milenecký pár. Thomas zachytil niečo viac ako horúce objatia…

Hokej: Považská Bystrica – Trnava

25. novembra o 18:00, zimný štadión

Hokejisti Považskej Bystrice bojujú o čo najlepšie umiestnenie a Trnavčania sú súperom, na ktorého si môžu trúfať, veď sú v tabuľke len o jedno miesto pred nimi.

Fantastické zvery a ich výskyt

25. novembra o 18:30, kino Mier

Fantastické zvery a ich výskyt je úplne novým čarodejníckym dobrodružstvom, ktoré nás vracia do sveta čarodejníkov a zvláštnych bytostí vytvoreného spisovateľkou a autorkou príbehov o Harry Potterovi, J. K. Rowlingovou.

Hokejbal: Považská Bystrica – LG ABhokej Bratislava

26. novembra o 13:00, hokejbalové ihrisko

Považskobystrickí hokejbalisti si rozbehli sezónu slušne a vytúžený postup do play-off je reálny, no zároveň on treba tuho bojovať. Najbližšie ich schopnosti preverí líder tabuľky z Bratislavy.

Hádzaná: Považská Bystrica – Partizan Belehrad

26. novembra o 18:00, športová hala

Športový sviatok roka v našom meste sa blíži. Hádzanári MŠK Považská Bystrica sa v 3. kole Vyzývacieho pohára stretnutú s Partizanom Belehrad. Pôjde o odvetný duel, keď v prvom zápase na srbskej pôde sme zvíťazili 31:23. Ale na hádzanú môžete zájsť aj v stredu o 18:00, keď v predohrávke hostíme Topoľčany.

Mini & Líza

27. novembra o 16:00, kino Mier

Mimi a Líza sú neobyčajné dievčatá. Jedna má oči stále zatvorené a druhá ich má otvorené dokorán. Obidve sa však pozerajú a spoločne vidia. Poďte sa aj vy pozrieť, ako sa dá svet vidieť rukami aj ušami. Slovenská animovaná rozprávka na nedeľné popoludnie.

Nespoznaný

27. novembra o 18:30, kino Mier

Už 25 rokov patrí Richard Müller k najvýraznejším osobnostiam hudobnej brandže na Slovensku. Zažil dramatický vzostup i pád, po ktorom vyhlásil, že s hudbou nadobro končí. Opätovne sa však vrátil na scénu. Nespoznaný je nový dokumentárny film režiséra Mira Rema, vďaka ktorému sa mu splnil dlhoročný sen vytvoriť film o Richardovi Müllerovi.

Petzvalov mapový okruh fotoklubov

Kino Mier

Výstava fotografií z XXII. ročníka celoslovenskej súťaže Petzvalov mapový okruh fotoklubov potrvá do 30. novembra. Pozrieť si ju môžete každý deň takto: v pondelok až piatok od 8:00 do 16:00, v stredu dokonca až do 18:00, v sobotu a v nedeľu v čase podujatí v priestoroch kina Mier.

Zuzana Krutá – Príšerné príšernosti

MG art galéria

Výstava malieb tejto autorky potrvá v priestoroch galérie na Ulici M.R. Štefánika až do 7. decembra a je spojená s predajom diel.

Zázračné skrinky

Vlastivedné múzeum

Vo Vlastivednom múzeum v priestoroch SPŠ predĺžili až do decembra výstavu ilustrujúca vývoj elektrotechnického priemyslu so zameraním na rozhlasové a televízne prijímače od 50. rokov minulého storočia po súčasnosť. Výstava je doplnená videoprojekciou a dobovými zvukovými nosičmi.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Považskej Bystrice a okolia

Môže vás zaujímať:

5 najpútavejších považskobystrických správ: Čo priniesol tento týždeň?

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM