Filip Chudý Krimi

Auto neďaleko Považskej skončilo na streche: FOTO z miesta nehody

Na známej ceste neďaleko Považskej Bystrice sa odohrala dopravná nehoda, po ktorej auto skončilo na streche. Kde presne?

Ilustračný obrázok k článku Auto neďaleko Považskej skončilo na streche: FOTO z miesta nehody
3
Galéria
Zdroj: KR HaZZ v Trenčíne

Ako informoval hovorca Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru (KR HaZZ) v Trenčíne Marián Petrík, v piatok 24. marca bola pred treťou hodinou poobede ohlásená dopravná nehoda, ktorá sa stala na ceste I/61 v obci Visolaje. Na zásah boli vyslaní štyria príslušníci HaZZ z Považskej Bystrice s technikou AHZS MB Vario.

„Po príchode hasičov na miesto udalosti bolo prieskumom zistené, že ide o dopravnú nehodu jedného osobného motorového vozidla, ktoré sa nachádzalo na vozovke, prevrátené na strechu. V dôsledku udalosti sa zranili dve osoby,“ uviedol Petrík.

Ako ďalej prezradil, zasahujúci hasiči v súčinnosti so zdravotníkmi Záchrannej zdravotnej služby poskytli zraneným osobám predlekársku prvú pomoc. „Následne havarované vozidlo zabezpečili proti vzniku požiaru. Po zdokumentovaní udalosti políciou prevrátili automobil späť na kolesá, odtiahli mimo vozovku a prostredníctvom sorbčnej látky zachytili a z vozovky odstránili vytečené prevádzkové kvapaliny,“ doplnil hovorca KR HaZZ v Trenčíne.

Dopravná nehoda neďaleko Považskej: Auto skončilo na streche!
3
Galéria
Zdroj: KR HaZZ v Trenčíne

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Považskej Bystrice a okolia

Môže vás zaujímať:

FOTO z miesta nehody neďaleko Považskej: Rozvozák skončil nad potokom!

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM