Filip Chudý Kultúra

Akcie, na ktorých sa dá v Považskej zabaviť: Čo prináša prvý aprílový víkend?

Počas víkendu sa začne apríl, ktorý hneď na úvod ponúka niekoľko podujatí, na ktorých nájdete zábavu. Stačí si vybrať!

Ilustračný obrázok k článku Akcie, na ktorých sa dá v Považskej zabaviť: Čo prináša prvý aprílový víkend?
Zdroj: TASR

Kong: Ostrov lebiek

31. marca o 18:30, kino Mier

Producenti úspešnej Godzilly sa pustili do ďalšieho filmového dobrodružstva gorilieho monštra, ktoré tentoraz vládne malému ostrovu „lebiek“ v juhovýchodnej Ázii. Píše sa rok 1973 a do konca vietnamskej vojny je ešte ďaleko. Rôznorodá skupina vojakov, vedcov, dobrodruhov a… Americká fantazijná dráma.

Futbal: Považská Bystrica – Bánovce

1. apríla o 12:00, futbalový štadión

Považskobystrické futbalistky privítajú v prvom jarnom domácom zápase Bánovčanky, ktoré sú ich susedom v tabuľke. Od 10:00 sa predzápase stretnú žiačky oboch klubov.

Hokejbal: Považská Bystrica – Kežmarok

1. a 2. apríla o 13:00, hokejbalové ihrisko

Naši hokejbalisti postúpili do play-off, v ktorom doma v sobotu a nedeľu privítajú Kežmarok, čiže súpera, ktorému pred pár dňami podľahli v poslednom zápase základnej časti 2:3 po predĺžení. Vrátia prehru Kežmarčanom aj s úrokmi?

Masaryk

1. apríla o 18:30, kino Mier

Smrť Jana Masaryka je dodnes zahalená tajomstvom. Mnohé tajomstvá sa však skrývali i v jeho živote! Dramatický príbeh, venovaný osudom diplomata a neskoršieho československého ministra zahraničia, Jana Masaryka, sa vracia do obdobia tesne pred druhou svetovou vojnou.

Kráska a zviera

2. apríla o 16:00, kino Mier

Walt Disney uvádza veľkolepú adaptáciu klasickej animovanej rozprávky Kráska a zviera – pozoruhodný príbeh mladej dievčiny Belle, ktorú vo svojom zámku uväzní obávaný a tajomný Netvor, uvidia diváci v podobe doteraz nevídanej.

Chips

2. apríla o 18:30, kino Mier

Jon a Frank práve nastúpili do Californskej motorizovanej diaľničnej hliadky, každý však z iných dôvodov. Jon sa snaží dať znova do poriadku svoj život i manželstvo a Frank je zase tajný federálny agent, vyšetrujúci mimoriadnu lúpež, v ktorej môže mať prsty niekto z vnútra tejto organizácie. Americká akčná komédia.

Našimi objektívmi

Kino Mier

Práve prebieha autorská výstava fotografií členov občianskeho združenia Fotoklub Považie, ktorá potrvá do 17. apríla. Pozrieť si ju môžete každý deň takto: v pondelok až piatok od 8:00 do 16:00, v stredu dokonca až do 18:00, v sobotu a v nedeľu v čase podujatí v priestoroch kina Mier.

Zlaté ruky

Kino Mier

V priestoroch kina Mier môžete v rovnakých časoch navštíviť aj výstavu prác členov Okresnej organizácie Jednoty dôchodcov Slovenska. Výstava potrvá až do 13. apríla.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Považskej Bystrice a okolia

Môže vás zaujímať:

Pozor, nastala zmena! Kedy sa po novom z Považskej do Púchova nedostaneme?

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM